Page 282 - สูจิบัตรรับปริญญา 2564 (หมวดสูจิบัตร)
P. 282
ี
ิ
วทยาศาสตรและเทคโนโลยอาหาร
1 Mister Navaneethan Raju
Lowered cholesterol oil and purified astaxanthin from Pacific white shrimp
(Litopenaeus vannamei) cephalothorax and their bioactivities.
2 Mrs. Ima Wijayanti
Biocalcium from Asian sea bass(Lates calcarifer) backbone: characteristics
and its food fortification
ิ
3 นายกษเดช ฉนทกล
ุ
ั
ิ
ั
ั
ั
ุ
ิ
รงนกบรโภคไดจากภาคใตของประเทศไทย และผลตภณฑรวม : คณลกษณะ และ
ื
ี
ั
่
ั
่
ู
ื
คณภาพของเครองดมรงนกทไดรบผลกระทบจากกระบวนการแปรรปโดยใชความรอน
ุ
่
และไมใชความรอน
Edible Bird’s Nest from Southern Thailand and Co-Products: Characteristics and
Quality of its Beverages as Affected by Thermal and Non-Thermal Processing
ิ
ุ
ํ
4 นายกาธร พทธขจร
ิ
ิ
นามนปลาและไบโอแคลเซยมจากตาปลาทนา : การผลตและการประยกตเตมในอาหาร
ุ
ู
ํ
้
ี
ั
Fish Oil and Biocalcium from Tuna Eyeballs: Production and Food Fortification
พธพระราชทานปรญญาบตร ประจําปการศกษา ๒๕๖๔ 281
ึ
ั
ิ
ี
ิ